Skip to main content

VARAUSEHDOT

Varaus tulee molempia osapuolia sitovaksi varauspäivänä. Ennakkomaksu 150 E on suoritettava vuokranantajan tilille 3 vrk:n kuluessa varauspäivästä. Loppuosuus vuokrasta tulee suorittaa 7 vrk ennen loman alkamista vuokranantajan tilille tai käteisellä vuokranantajalle kohteeseen saavuttaessa.

Varauksen peruuttamisesta on ilmoitettava viipymättä. Jo maksettua varausmaksua ei palauteta. Jos vuokranantaja joutuu ns. ylivoimaisen esteen takia (force majeure ) perumaan varauksen, palautetaan koko vuokrasumma.

Vuokraan kuuluu mökin vapaa käyttöoikeus, sekä selosteessa ja varausta tehdessä sovitut varusteet. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyy hintaan. Mökin siivouksesta vuokra-aikana huolehtii vuokralainen ja sen päättyessä normaali siivous sisältyy hintaan. Avainten luovuttamisesta vuokra-ajan alkaessa ja päättyessä sovitaan vuokranantajan kanssa.

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan mökille tai irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan vuokranantajalle tai hänen määrätessä Kiinteistö Osakeyhtiölle.

Lemmikkieläinten tuomisesta tulee keskustella vuokranantajan kanssa. Tupakointi ei ole sallittua.

Mahdolliset valitukset ja muut epäselvyydet on esitettävä vuokra-aikana vuokranantajalle. Korvaus-, ym. asiat pyritään sopimaan välittömästi.