tiedote 15.3.2021

Aluehallintovirasto on muuttanut tulkintaansa eduskunnan oikeusasiamiehen ratkaisun seurauksena: kokoontumisrajoitukset eivät enää koske yhtiökokouksia ja muita vastaavia kokouksia. Kokouksissa pitää kuitenkin huomioida terveysturvallisuus. Tartuntatautitilanne huomioiden on suositeltavaa, että yhtiökokoukset järjestetään etäyhteydellä.

https://www.sttinfo.fi/tiedote/kokoontumisrajoitukset-eivat-enaa-koske-yhtiokokouksia-ja-muita-vastaavia-kokouksia?publisherId=69818103&releaseId=69903483

tiedote 16.2.2021

Julkisuudessa keskustellaan isännöintialaa koskevasta Kilpailu- ja kuluttajaviraston tutkinnasta.

Tili ja isännöinti Mikkonen Oy:ssä noudatetaan kilpailulainsäädäntöä ja hinnoittelumme on itsenäistä ja läpinäkyvää.

Erillisveloitettavien osalta olemme toimineet koko historian ajan läpinäkyvästi ja samojen periaatteiden mukaisesti esittäen ne taloyhtiön vastuuhenkilöille säännöllisesti.

Muovinkeräys

Jätehuoltomääräysten vuoksi vähintään 5:n asunnon taloyhtiöissä muovinkeräys tulee pakolliseksi. Lisätietoja tiedotteessa.

Tiedote

Tili ja isännönti Mikkonen Oy on muuttanut

Toimistomme uusi osoite on Valtakatu 5, Hyvinkää.

Kiihtyvän Koronavirusepidemian vuoksi tapaamiset vain ajanvarauksella. Muutoin palvelemme normaalisti puhelimitse sekä sähköpostitse, kts. yhteystiedot.

Valtakatu 5

Korona-tiedote

Tili ja isännöinti Mikkonen Oy palvelee asiakkaitaan normaaliin tapaan, emmekä lomauta tai irtisano työntekijöitämme koronaepidemian vuoksi.

Toimistomme on auki normaalisti, mutta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi suosittelemme kuitenkin asioimaan ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse, kts. yhteystiedot.

 

OSAKEHUONEISTO-REKISTERI

10.12.2018 eduskunta hyväksyi lain huoneistotietojärjestelmästä. Asunto-osakeyhtiöiden paperisista osakekirjoista luovutaan ja osakehuoneistoja koskevat tiedot kootaan valtakunnalliseen, sähköiseen rekisteriin. Rekisteriä ylläpitää Maanmittauslaitos.

Osakehuoneistorekisteritiedote

Taloyhtiöiden jätehuolto 1.1.2018 alkaen

Hyvinkään, Riihimäen ja Hausjärven taloyhtiöiden paperi-, kartonki-, lasi- ja metallikeräyksen hoitaa 1.1.2018 alkaen Riihimäen Jätehuolto Oy.
Hoitavat vuokra-astioiden vaihdon ja tyhjennysrytmi säilyy samana. Vaihdon syy palvelu ja hinta.