Isännöinti

Isännöimme lukuisaa määrää kiinteistöjä pääasiassa Hyvinkään ja Riihimäen alueella. Lisäksi isännöinnissämme on kohteita Tuusulassa, Nurmijärvellä, Järvenpäässä, Helsingissä ja Iitissä. Asiakkaamme ovat pääasiassa pienkerros- ja rivitaloja.

Taloyhtiöidemme kirjanpidot teemme itse toimistollamme. Meillä on myös huoltomies, joka hoitaa taloyhtiöidemme arkiset korjaus- ja huoltotyöt tarvittaessa.

Isännöinnin palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistöjen sopimusasiat, osakas- ja asukastiedotteet, talousarvion laatiminen, vastike- ja laskureskontra, kirjanpito tilinpäätöksineen, kuntokartoitukset ja korjausten organisointi. Kaikki isännöintisopimukseemme kuuluvat tehtävät löydät isännöinnin tehtäväluettelosta.

Muita taloyhtiöille tarjoamiamme palveluita ovat kosteusmittaukset, kosteusvaurioiden kuivatus, korjausten valvonta, taloyhtiön pienten huoltotöiden toteutus (esim. nurmikon leikkuu) sekä kuomukärryjen ja talkoovälineiden vuokraus.

 

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka myönnetään yrityksille, jotka ovat kuuluneet korkeimpaan luottoluokitukseen vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Tili ja isännöinti Mikkonen Oy on kuulunut korkeimpaan luottoluokitukseen vuosina 2009 – 2019. Suomen Vahvimpiin yltää toimialalta 2 % yrityksistä (2018).