Isännöinti

Isännöinnin palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistöjen sopimusasiat, osakas- ja asukastiedotteet, talousarvion laatiminen, vastike- ja laskureskontra, kirjanpito tilinpäätöksineen, kuntokartoitukset ja korjausten organisointi. Kaikki isännöintisopimukseemme kuuluvat tehtävät löydät isännöinnin tehtäväluettelosta.

Taloyhtiöidemme kirjanpidot teemme itse toimistollamme. Meillä on myös huoltomies, joka hoitaa taloyhtiöidemme arkiset korjaus- ja huoltotyöt tarvittaessa.

Muita taloyhtiöille tarjoamiamme palveluita ovat kosteusmittaukset, kosteusvaurioiden kuivatus, korjausten valvonta, taloyhtiön pienten huoltotöiden toteutus (esim. nurmikon leikkuu) sekä kuomukärryjen ja talkoovälineiden vuokraus.

Attachments:
Download this file (Asiakirjatilaus.pdf)Asiakirjatilaus[Asiakirjatilaus]20 kB
Download this file (Muutostyöilmoitus As Oy.pdf)Asiakirjatilaus[Asiakirjatilaus]360 kB

 

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka myönnetään yrityksille, jotka ovat kuuluneet korkeimpaan luottoluokitukseen vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Tili ja isännöinti Mikkonen Oy on kuulunut korkeimpaan luottoluokitukseen vuosina 2010 – 2022. Suomen Vahvimpiin yltää toimialalta 1 % yrityksistä.