Isännöinti

Isännöinnin palveluihimme kuuluvat mm. kiinteistöjen sopimusasiat, osakas- ja asukastiedotteet, talousarvion laatiminen, vastike- ja laskureskontra, kirjanpito tilinpäätöksineen, kuntokartoitukset ja korjausten organisointi. Kaikki isännöintisopimukseemme kuuluvat tehtävät löydät isännöinnin tehtäväluettelosta.

Taloyhtiöidemme kirjanpidot teemme itse toimistollamme. Meillä on myös huoltomies, joka hoitaa taloyhtiöidemme arkiset korjaus- ja huoltotyöt tarvittaessa.

Muita taloyhtiöille tarjoamiamme palveluita ovat kosteusmittaukset, kosteusvaurioiden kuivatus, korjausten valvonta, taloyhtiön pienten huoltotöiden toteutus (esim. nurmikon leikkuu) sekä kuomukärryjen ja talkoovälineiden vuokraus.

 

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka myönnetään yrityksille, jotka ovat kuuluneet korkeimpaan luottoluokitukseen vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Tili ja isännöinti Mikkonen Oy on kuulunut korkeimpaan luottoluokitukseen vuosina 2019 – 2022. Suomen Vahvimpiin yltää toimialalta 2 % yrityksistä.